Despre

Exfin este o firmă de contabilitate din Brașov, înființată în anul 2000, membră a Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România – CECCAR.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața autohtonă, echipa Exfin are capacitatea de a se adapta nevoilor fiecărui client în parte pentru a-i satisface cerințele și a dezvolta parteneriate de lungă durată. Lucrăm cu clientul, pentru client și în interesul acestuia, având o grijă deosebită să ne tratăm toți partenerii de afaceri cu aceeași atenție, indiferent de industria din care fac parte sau de nivelul cifrei de afaceri.

Cabinetul nostru de contabilitate se remarcă prin profesionalism, excelență și promptitudine.

Viziune

Succesul clienților noștri reprezintă succesul nostru. Pe lângă o comunicare eficientă cu clienții, suntem ghidați în activitatea pe care o desfășurăm de următoarele principii:

Independență – serviciile profesionale oferite de cabinetul nostru sunt exercitate într-o manieră obiectivă și corectă.

Integritate – echipa noastră garantează integritatea lucrărilor și rămâne obiectivă în judecată și în raționamentul profesional.

Obiectivitate – în cadrul cabinetului, obiectivitatea este nealterată de prejudecăți, conflicte de interes sau influențe externe.

Competență profesională și atenția cuvenită – ne asumăm prestarea serviciilor cu conștiinciozitate, cu atenția cuvenită și cu angajamentul de a ne dezvolta permanent cunoștințele și aptitudinile profesionale. În acest sens, membrii echipei noastre participă anual la cursuri de pregătire profesională organizate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

Confidențialitate – informațiile dobândite pe parcursul colaborării cu clienții noștri au un caracter confidențial.

Profesionalism – echipa noastră acționează față de clienții noștri și față de publicul larg conform reputației și se angajează să evite orice comportament care ar putea discredita profesia.

Misiune

Urmărim să promovăm servicii contabile de înaltă calitate și să dezvoltăm cu clienții noștri relații bazate pe comunicare, seriozitate și respect reciproc. Ne concentrăm întotdeauna pe calitatea și finalitatea serviciilor pe care le furnizăm, astfel încât să garatăm, să susținem și să creștem succesul și performanța afacerilor dvs.

Misiunea cabinetului nostru de contabilitate este de a veni în sprijinul afacerii dvs. prin:

  • identificarea solutiilor contabile si fiscale care să optimizeze îndeplinirea obiectivelor dvs. de business;
  • identificarea opțiunilor pentru a optimiza cash flow-ul și a atrage și susține finanțări avantajoase, care sa sprijine dezvoltarea afacerii dvs.;
  • oferirea de consultanță pentru fundamentarea deciziilor de management.