Salutari cordiale, antreprenorule!
Să mă prezint!

Sunt expert contabil autorizat CECCAR din 2016, am o firma de contabilitate numită Exfin și o experiență în domeniul contabilității de peste 10 ani. Am absolvit facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și am urmat un masterat de Politici contabile, audit și control de gestiune.

Îmi place sa cred in oameni și în potențialul lor, sa îi văd cum cresc de la un an la altul în plan profesional si sa îi văd cum iși gestionează din ce in ce mai bine finanțele.

Am preluat cu entuziasm afacerea de familie în anul 2016 și anume firma de contabilitate Exfin. Firma de contabilitate este pe piața autohtonă din anul 2000, însă a primit un rebranding în anul 2016, moment la care m-am hotarat sa preiau frâiele și să mă implic 100% în afacerea de familie.

Viziune

Succesul clienților mei reprezintă succesul meu. Pe lângă o comunicare eficientă cu clienții, sunt ghidată în activitatea pe care o desfășor de experiența acumulată.

În cei peste 10 ani în care lucrez în domeniul contabilității, mi-am dezvoltat capacitatea de a mă adapta nevoilor fiecărui client în parte pentru a-i satisface cerințele și a dezvolta parteneriate de lungă durată. Lucrez cu clientul, pentru client și în interesul acestuia, având o grijă deosebită să îmi tratez toți partenerii de afaceri cu aceeași atenție, indiferent de industria din care fac parte sau de nivelul cifrei de afaceri.

Mod de lucru

Imi place sa lucrez onest si transparent: cu mine semnezi, cu mine lucrezi!

Referitor la modul meu de lucru, pot afirma ca sunt adepta digitalizării și cred că digitalizarea este metoda cea mai eficientă de colaborare în orice domeniu actual, însă accept si modelul clasic cu dosarul de documente pentu antreprenorii care preferă acest mod de lucru.

Urmăresc să promovez servicii contabile de înaltă calitate și să dezvolt cu clienții mei relații bazate pe comunicare, seriozitate și respect reciproc. Îmi concentrez întotdeauna atentia pe calitatea și finalitatea serviciilor pe care le furnizez, astfel încât să, să susțin și să contribui la creșterea succesului și performanței afacerii dvs.

Misiune

Misiunea mea, ca expert contabil, este sa actionez intotdeauna in interesul si in avantajul clientilor mei, sa le fiu prieten si sfatuitor de incredere in ceea ce priveste partea contabilă și fiscală a afacerii lor. Misiunea cabinetului meu de contabilitate este de a veni în sprijinul afacerii dvs. prin:

  • identificarea solutiilor contabile si fiscale care să optimizeze îndeplinirea obiectivelor dvs. de business;
  • identificarea opțiunilor pentru a optimiza cash flow-ul și a atrage și susține finanțări avantajoase, care sa sprijine dezvoltarea afacerii dvs.;
  • oferirea de consultanță pentru fundamentarea deciziilor de management.

Dacă vă place ceea ce ați citit și doriți sa colaborăm, sunați cu încredere la 0729222889 sau scrieți-mi pe whatsapp sau email la office@exfin-brasov.ro.